Tarieven

Het uurtarief bij Top Onderwijsbegeleiding bedraagt € 110,– Een intakegesprek en het opstellen van een activiteitenplan is kosteloos. TOP Onderwijsbegeleiding brengt geen materiaalkosten in rekening. Ik breng binnen de regio’s Amsterdam en Utrecht geen reiskosten in rekening. Bij vergelijking van mijn tarief met de tarieven van andere aanbieders, blijkt dat ik meestal 15 à 20% goedkoper ben. Door mijn scherpe prijsstelling bent u er zeker van dat u bij TOP onderwijsbegeleiding voor de laagste prijs de beste kwaliteit begeleiding ontvangt. TOP onderwijsbegeleiding staat bij de belastingdienst geregistreerd als vrijgesteld ondernemer voor de omzetbelasting; TOP brengt daarom geen BTW in rekening. Ook beschikt TOP Onderwijsbegeleiding over een Verklaring Arbeids Relatie (VAR).

Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden hebben betrekking op alle opdrachten die onder de naam TOP – expertise en maatwerk voor onderwijs zijn geoffreerd en gecontracteerd.

Opmerking bij de leveringsvoorwaarden van Top Onderwijsbegeleiding

In artikel 12 lid 3 staat een kredietbeperking van 2% vermeld. Wanneer de verschuldigde kosten binnen drie (3) weken zijn overgemaakt aan Top Onderwijsbegeleiding, komt het bedrag van de kredietbeperking te vervallen.

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

CRKBO_Instelling

 

Op de website van het CRKBO vindt u de registratie van Top Onderwijsbegeleiding als instelling